Tietosuojakäytäntö

google

Tietosuojakäytäntö

Sivuston käyttöön liittyvät säännöt määrittävät velvoitteet, mutta ennen kaikkea käyttäjän – verkkosivuston kävijän – oikeudet. Yrityksemme pidättää oikeuden tehdä muutoksia tällä tavalla ilmoittamatta siitä käyttäjälle. Muutokset julkaistaan ​​sitten verkkosivustolla ja säännöissä. Tarvittaessa käyttäjälle ilmoitetaan myös sähköpostitse.

1. Termit – määritelmä

Sääntöjen selventämiseksi selitetään ensin tärkeiden sanojen ja termien merkitys:
– Verkkosivusto tai yksinkertaisesti Casino-online.de on olemassa useilla kieliversioilla, ja sitä isännöidään osoitteessa https://www.ilmaisiakasinopeleja.fi tai eri verkkotunnuksissa.

– Jos teksti sisältää meitä, meitä, meitä, se on yksinkertaisempi ja lyhennetty nimi tämän verkkosivuston operaattorille.

– Jos sinut ja sinut mainitaan tekstissä, se on käyttäjä – eli luonnollinen tai oikeushenkilö, joka käyttää tätä verkkosivustoa.

– Kaikkia verkkosivuston tietoja kutsutaan tiedoiksi

– Tärkeä osa on tietosuoja- ja tietosuojakäytäntö – ne määritellään myöhemmin

– Evästeet – ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka näytetään selaimessasi, kun käytät verkkosivustoa, mutta myös kolmansien osapuolten tuotteita

– Sen maan voimassa olevat asetukset ja lait, joihin niitä sovelletaan, kuuluvat direktiivin 96/45 / EY tai GDPR: n soveltamisalaan, ja ne luovat tietosuojalakia, kuten henkilötietojen käsittelyä.

– GDPR – lyhenne henkilötietojen suojaa koskevasta yleisasetuksesta (EU) 2016/679

– Evästelaki muodostaa 12. heinäkuuta 2002 annetun Euroopan parlamentin ja Eurooppa-neuvoston direktiivin 2002/58 / EY, sellaisena kuin se on muutettuna vuosina 2006 ja 2009.

2. Yleiset ehdot

– https://www.ilmaisiakasinopeleja.fi on riippumattomien neuvojen ja tiedon lähde online-pelaajille, mutta ei verkkopelaamisen tai heidän uhkapelipalvelujen tarjoaja. Tämän verkkosivuston tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Tämä verkkosivusto ei tarjoa oikeudellista neuvontaa.

– Tämän verkkosivuston tietojen ajankohtaisuus ja oikeellisuus ovat meille tärkeimpiä, mutta emme takaa, ettei poikkeamia tule olemaan, koska peliympäristössä tapahtuu jatkuvasti jotain uutta. Tämän verkkosivuston tietojen käyttö on sinun vastuullasi, emmekä ole vastuussa sen aiheuttamista vahingoista.

– Sivustolta https://www.ilmaisiakasinopeleja.fi on linkkejä muille verkkosivustoille, joista kolmannet ovat vastuussa. Sen sisältö ja vastuu eivät ole tämän verkkosivuston ja sen ylläpitäjän vastuulla.
Suosittelemme, että tutustut kolmansien osapuolten verkkosivustojen käyttöehtoihin ja sääntöihin ennen pelin aloittamista.

– Tällä tavoin haluamme ilmoittaa sinulle, että henkilötietojasi käytetään tätä verkkosivustoa käytettäessä henkilötietojen suojaan sovellettavien periaatteiden mukaisesti. Henkilötietojen käsittelyä koskevien sääntöjen mukaan nämä ovat välttämättömiä tämän verkkosivuston moitteettoman toiminnan varmistamiseksi. Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä, katso 5 artikla.

– Jokainen käyttäjä, joka käyttää verkkosivustoa https://www.ilmaisiakasinopeleja.fi, vahvistaa, että hän on yli 18-vuotias ja että hänellä on täysi oikeudellinen vastuu käyttäytymisestään. Sivuston käyttö ei ole sallittua alle 18-vuotiaille tai lakisääteisen vähimmäisikärajan omaaville maille, joissa se tällä hetkellä sijaitsee. Käyttäjä on yksin vastuussa ikärajan asettamisesta eikä rikkomasta mitään rahapelejä koskevia lakeja alueella.

– Jotta ei rikota paikallisia lakeja, operaattori pidättää oikeuden rajoittaa verkkosivuston yksittäisten osien tai koko verkkosivuston käytön tietyistä maista tai maailman alueilta tuleville käyttäjille.

– Tällä tavoin, jos julkaistuissa tiedoissa on epätarkkoja tai ristiriitoja, pyydämme teitä toimimaan yhteistyössä maasi sovellettavien lakien kanssa käyttäjänä, johon voi ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteeseen https: // www. ilmaisiakasinopeleja.fi Ensisijainen tavoitteemme on aina noudattaa sen maan lakeja, jossa sivusto on sinun ja muiden käyttäjien käytettävissä.

– Jos jokin ehtojen tai sääntöjen osa sattuu olemaan ristiriidassa maasi lainsäädännön kanssa, muut pysyvät voimassa

– Meillä operaattorina oleva henkinen omaisuus koostuu https://www.ilmaisiakasinopeleja.fi -logon, tuotemerkin ja tekstien yksinomaisesta käytöstä. Kolmansien osapuolten logot ja tekstit ovat heidän ainoa omaisuutensa. Uhkapelien tarjoajat ovat julkaisseet henkisen omaisuutensa yhdessä logojen, tekstien, alustojen ja tuotemerkkien kanssa verkkosivustoillaan. Tavaramerkkikäytännössä on ohjeet kaikesta yllä mainitusta. Sisällön kopioiminen, jäljentäminen, välittäminen ja julkaiseminen muilla verkkosivustoilla on sallittua vain linkin kautta, jolla on erityinen etiketti muodossa ………………….. … ………. HTML-tagi tai tämän verkkosivuston ylläpitäjän suostumuksella. Wikipedia voi luetella sisältöä ja osia ilman HTML-tagia.

– Osa teksteistä voidaan kääntää Googlen luomalla kääntäjällä. Tämä ei takaa, että nämä käännökset ovat oikeita, tarkkoja tai luotettavia. Google ei myöskään takaa kaupattavuutta, soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen, rikkomattomuutta tai implisiittisiä takuita.

3. Foorumien käytännesäännöt

– Käyttäessään keskustelufoorumeita käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä mitään materiaalia (olipa sitten kuvia, linkkejä tai viestejä) mikä ei ole totta. Ne eivät sisällä tekstejä tai linkkejä, jotka ovat epätarkkoja, mautonta, häiritsevää, epäkunnioittavaa, uhkaavaa, säädytöntä, vihamielistä, syrjivää, sopimattomia alaikäisille, tekijänoikeuksin suojattuja ilman näiden oikeuksien omistajan suostumusta tai vaarantavan yksityisyyden suojaa.

– Roskapostin, pyramidijärjestelmien, ketjusanomien, mainosten, yksityisten joukkoviestien tai sähköpostien, ylennysten, markkinointikampanjoiden ja bonusten lähettäminen keskusteluihin on ehdottomasti kielletty

– Yhteinen säädyllisyyttä loukkaava toiminta, johon ei pääse, on myös kielletty

– Operaattorilla on oikeus muuttaa tai poistaa linkit, julkaisut, mainostiedot tai muut tiedot, joita hän pitää sopimattomina ilmoittamatta asiasta käyttäjälle ja perustelematta sitä.

– Sivustolla tai keskustelufoorumilla ei suvaita sopimattomaa käyttäytymistä. Sopimattoman käyttäytymisen sattuessa operaattorilla on oikeus muuttaa, poistaa tai sulkea tämä keskustelu tai jopa lopettaa käyttäjän tili ilmoittamatta siitä.

– Verkkosivuston ylläpitäjä ei hallitse keskustelupalstalla julkaistujen viestien sisältöä eikä ole vastuussa niistä. Yksittäisten käyttäjien mielipiteet ja panokset eivät todellakaan vastaa operaattorin mielipidettä.

– Tarvittaessa ja toimivaltaisten viranomaisten pyynnöstä toiminnanharjoittaja pidättää itsellään oikeuden paljastaa käyttäjän henkilöllisyyden. Samaan aikaan operaattori tekee täyttä yhteistyötä viranomaisten kanssa, jos toimivaltaiselle viranomaiselle tehdään valitus tai oikeusriita käyttäjän toiminnan aiheuttamasta tilanteesta tässä keskustelupalstalla.

4. Riitojenratkaisupalvelu

– Kysymykset tai ongelmat voidaan osoittaa sähköpostioperaattorille https://www.ilmaisiakasinopeleja.fi

– Käyttäjä käsittelee ongelmasi tai kysymyksesi mahdollisimman pian

5. Tietosuojakäytäntö

Henkilötietojen suoja koskee sekä verkkosivuston ylläpitäjää että käyttäjää. Käyttäjä, jolla on käyttäjätietoja, lähestyy hyvin vastuullisesti.

(a) Henkilötietojen suojaamisen periaatteet – soveltaminen

– Henkilötietojen suojaamista koskevien lakien soveltamiseksi käsittelystä vastaava henkilö on vastuussa heidän valvonnastaan. Samalla se määrittää tavan ja tarkoituksen, jolla niitä käsitellään.

– Yksityisyyden ja henkilötietojen suoja koskee vain operaattorin verkkosivustoja ja alasivuja, ei enää kolmansien osapuolien verkkosivustoja, joihin käyttäjä voi siirtyä yksittäisille kasinoille verkkosivustollamme olevan linkin kautta.

b) Tämän verkkosivuston ylläpitäjänä meillä on oikeus pyytää tarvittavia henkilötietoja yksityisyyden suojaamisen periaatteiden mukaisesti:

– Nämä ovat yhteystietoja, esim. Sähköposti

– IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja Internet-selaimen tyyppi, jotka järjestelmä tallentaa automaattisesti

c) joko tiedonkeruu

– Käyttäjä tarjoaa monin tavoin, esimerkiksi: kun käyttäjä ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse

– tallennetaan automaattisesti, kun käyttäjä tulee verkkosivustolle, esim. B. IP-osoite, vierailujen aika ja tiheys, rekisteröintitapa, päivämäärä. Nämä tiedot voivat auttaa meitä operaattorina parantamaan verkkosivustoa joko toiminnallisesti tai sisällöltään

– Tai käytä evästeitä käyttäjän hakukoneessa, lisää Evästeet-osiossa

d) miten tietoja voidaan käyttää

– Operaattori voi myös pyytää yllä olevia tietoja voidakseen käyttää verkkosivustoa paremmin palveluidemme ja tuotteidemme kanssa. Näitä tietoja käytetään kuitenkin enemmän käyttäjien tarjoamiin tarkoituksiin.

– Rekisterinpitäjä voi käyttää henkilötietoja niihin tarkoituksiin, joita varten ne on annettu

– Käsittelystä vastaava henkilö takaa, ettei hän välitä, vuokraa tai myy henkilötietoja muille henkilöille tai muille yrityksille

e) tiedonkeruu

– Operaattori tarjoaa organisatorisia ja teknisiä toimenpiteitä henkilötietojen suojaamiseksi: käyttäjätiedot tallennetaan suojatuille palvelimille, ja vain sivuston ylläpitäjällä on pääsy niihin.

f) Linkit muille verkkosivustoille

– Sivustollamme on linkkejä muille verkkosivustoille. Operaattorina yritämme tarkistaa linkitettyjen verkkosivustojen sisällön, mutta emme ole vastuussa niiden sisällöstä tai emme voi hallita sitä. Suosittelemme, että käyttäjä, käyttäjä, lukee tämän verkkosivuston tietosuojasäännökset.

g) evästeet

– Kaikkia evästeitä käytetään verkkosivustollamme EU: n lainsäädännön mukaisesti

– Vain sinun, käyttäjän, on sallittava tai estää evästeiden käyttö

– Evästeet voidaan poistaa milloin tahansa, mutta tämä voi johtaa tallennettujen tietojen menetykseen

– Käytämme näitä tiedostoja tietokoneellasi verkkosivustomme käytön parantamiseen.

h) yleiset ehdot

– Oikeuksiasi käyttäjänä ei voida siirtää eikä panna täytäntöön toisen henkilön kanssa.

– Jos tuomioistuin tai toimivaltainen viranomainen toteaa, että osa tai kaikki tietosuojakäytännöt ovat pätemättömiä, täytäntöönpanokelvottomia tai lainvastaisia, kyseinen määräys tai osa siitä mitätöidään. Muut tietosuojasäännökset eivät vaikuta niihin, ne pannaan täytäntöön ja ne pysyvät voimassa.

6. Loppusäännökset

– Koska tämä on käännös Google Kääntäjän kanssa, versioiden välillä voi olla pieniä eroja

– Näitä ehtoja voidaan täydentää tai muuttaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta

Säännöt päivitettiin viimeksi 12. helmikuuta 2021